Loading...
Barnvakter, dagbarnvårdare...

Att hitta ett jobb är som en barnlek!

Yoopies, Hur fungerar det?

 • Annonser nära dig

  Hitta ett barnvaktsjobb nära dig genom att bläddra igenom våra geolokaliserade annonser.

 • Personlig kalender

  Uppdatera din kalender och visa när du är tillgänglig.

 • Verifierade profiler

  Be oss att verifiera din profil och maxa dina chanser att hitta ett jobb. Yoopies kan bekräfta informationen på din profil och boosta din annons.

 • Attraktiv ersättning

  Kom överens om priser och få betalt en gång i veckan.

 • Sms-aviseringar

  Beställ barnpassningsannonser till din telefon och ansök via SMS. För mer information, klicka här

Läs mer

Yoopies hjälper dig att hitta den perfekta barnvakten!
Plattformen är gratis och du kan hitta mer än 286 770 profiler nära dig.

 • Hitta barnvaktsannonser runtom Sverige

  Hitta barnvaktsannonser runtom Sverige

  Letar du efter barnpassningsjobb? På Yoopies kan du skapa en profil med uppgifter om din tillgänglighet, kvalifikationer och erfarenheter. Allt detta hjälper dig att hitta ett jobb som passar dig! Är du tillgänglig mitt i veckan, på nätterna, kan du hämta barn från skolan eller söker du kanske ett heltidsjobb som dagbarnvårdare eller barnvakt? På vår sida kan du hitta en familj som matchar dina önskemål! Bläddra igenom så många profiler som möjligt (det finns mer än 286 770 jobb) och kontakta dina favoriter! Snabbt och enkelt!

 • Diskutera med familjerna och förhandla din lön utan att oroa dig över onödiga provisioner

  Diskutera med familjerna och förhandla din lön utan att oroa dig över onödiga provisioner

  I motsats till barnvaktsagenturer tar Yoopies inga provisioner för sina tjänster. Som barnvakt eller dagbarnvårdare är det upp till dig att förhandla lönen med familjen du jobbar för. Du behöver bara ange ett minimipris vilket hjälper familjer att hitta en barnvakt som motsvarar deras sökning. Läs även vår FAQ för att veta mer om lönerna och tipsa din arbetsgivare om nyttiga råd som finns på vår sida. För att maxa dina chanser att hitta ett jobb rekommenderar vi dig också att bekräfta ditt konto. Detta innebär att vi kontrollerar din adress, ditt telefonnummer, din identitet och dina betyg. När ditt konto är bekräftat lägger vi till en etikett med titel "bekräftad barnvakt" på din profil.

 • Hitta en barnvakt med en tidtabell som matchar din egen

  Hitta en barnvakt med en tidtabell som matchar din egen

  Oavsett om du är en barnvakt i Stockholm eller en dagbarnvårdare i Pajala: Yoopies kan hjälpa dig att hitta ditt drömjobb! Yoopies är en gratis plattform för barnvakter och dagbarnvårdare. Ju mer information du har på din profil, desto bättre chanser har du att hitta ett jobb. Bjud in dina vänner som jobbar med barnpassning på Yoopies; be familjen du har jobbat för att skriva referenser om dig och uppdatera din tillgänglighet så ofta som möjligt. Mer än 1000 nöjda barnvakter har redan använt Yoopies. Registrera dig med en gång och hitta ett barnvaktsjobb nära dig!