Loading...

Joakim H., lärare i engelska, lärare i historia i Örebro

 • 21 år gammal, 1 års erfarenhet

 • , 100.00kr/timme
 • Vetenskaper
 • Språk
 • Datavetenskap
 • Musik
 • Läxhjälp
 • Språk:
  Svenska (Modersmål) , Engelska (Tvåspråkig)
 • Nationalitet
  Svensk
 • Erfarenhet:
  1 års erfarenhet
 • Körkort Nej
  Första hjälpen-certifikat Nej
 • Tillgång till fordon Nej
  Egna barn Nej
MEDDELANDE PÅ ENGELSKA

Läxhjälp - Engelska, Historia, Samhällskunskap - Gymna...

Vill du ha hjälp med att utveckla dina förmågor i Engelska, Samhällskunskap eller Historia upp till och med gymnasial-nivå?

Hej! Jag läser Juristprogrammet på Örebro Universitet och söker efter möjligheten att få hjälpa yngre studenter i mina favoritämnen. Jag har alltid varit en lyckad och ambitiös student och på gymnasiet fanns jag alltid där för att hjälpa mina vänner och klasskamrater när läraren inte hade tid. Behöver du förbättra din studieteknik, din förståelse för ämnet/ämnena i sig eller individuell guidning upp till A-nivå i Engelska, Samhällskunskap eller Historia så tveka inte!

Flexibla tider, morgon-kväll i princip alla dagar i veckan finns jag tillgänglig.
Priset kan diskuteras, den stora delen av detta för mig är mitt personliga intresse i rollen som undervisare snarare än bara pengarna.

Kontakta mig för mer information om vem jag är och hur jag kan hjälpa dig!

Tillgänglighet Joakim

Uppgifter som Joakim kan hjälpa med

Information saknas

Joakims referenser

Professionell erfarenhet: 1 års erfarenhet

 • Information saknas

Mer om Joakim

Jag en student som alltid varit väldigt ambitiös och engagerad i de ämnen som intresserar mig. Jag läste Ekonomiprogrammet på gymnasiet. När jag skulle börja studera på universitetsnivå så stod valet mellan Juristprogrammet och Lärarprogrammet. Trots mitt val av Juristprogrammet så kommer intresset för att undervisa alltid finnas där. Att få hjälpa någon och ta del i deras utveckling inom ett ämne som jag verkligen brinner för låter som en otroligt spännande upplevelse. Till skillnad från många så var de flesta ämnena i gymnasiet en rolig tid i mitt liv och jag hoppas kunna hjälpa någon annan att uppnå samma glädje för skolgången som jag hade. Skolan är som värst när man inte förstår och det inte alltid finns någon ordentlig hjälp att få. Det är svårt för lärare att hinna med att hjälpa alla elever och ibland passar inte materialet alla heller. Vare sig det gäller att hålla sig på en godkänd nivå eller för att klämma ut det sista för att nå A-nivån så tror jag att den individualiserade undervisningen som läxhjälp bidrar med kan göra enorm skillnad. Mitt favoritämne i skolan var alltid Engelska. Min förmåga i språket är i princip likvärdig den som har det som modersmål. Det var väldigt lite som jag ens behövde lära mig i Engelska på gymnasiet och min lärare försökte till och med låta mig "tenta av" Engelska 7 för att slippa slösa tid på lektioner som var onödiga för mig. Ofta så spenderade jag helt enkelt tiden med att hjälpa andra med uppsatser, grammatik och liknande istället för att bara rulla tummarna. Jag har också ett stort intresse för politik och samhällsanalys och därav var Samhällskunskap och Historia väldigt bekväma ämnen för mig i skolan. Jag har tidigare arbetserfarenhet inom både butik och restaurang. I övrigt är jag väldigt intresserad av politik, datorer och vissa sporter.

Plats

Approximative location.