Loading...

Emma L., barnvakt på heltid i Teckomatorp

  • 21 år gammal, 1 års erfarenhet

  • Enstaka barnpassningar
  • Hämtning från (för)skolan
  • Barnpassning på heltid
MEDDELANDE PÅ ENGELSKA

Emma :)

Hej! jag är en trevlig tjej på snart 20 årar.
Jag är Ledig fram till sommaren 2019 då jag föhoppnigsvis ska böja plugga författalinjen på gotlandsfolkhögskola.
Jag håller på att ta körkort och uppkörningen är planerad till i februari :) förutom de är jag väldigt flexibel kan nästan när som helst, planerat långt innan eller sista minuten.

Jag tycker det är viktigt att vara med i Barnens värd. Barn kan va väldigt påhittiga och fantisera ihop allt möjligt. Jag tycker de är viktigt att hitta en balans mellan att själv vara med i leken och samtidigt hindra farliga aktiviteter. De är lättare att föreslå nåt annat man kan göra än att bara säga nej till nåt barnen fått för sig.

Har varit barnvakt till min granne några gånget och dom är väldigt nöjda. Barnen tycker jag käns mer som en kopis en batnvakt samtidigt som jag ändån håller koll.

Är utbildad fridykarinsruktör steg ett som innebär att jag tar hand om nybörjare som ofta är barn 8år och upp. har även fått en basic HLR genomgång och första hjälpen och sånt.


Ska nänma att jag är dyxeltiker så har svårt med stavlig. Har ändån bra läsnigsförmåga och kan läsa högt för barnen om de önskas. blir bara än aning långsammare än någon utan dyxelxi.

Tillgänglighet Emma

Tillgänglig för barnpassning under skollov
Tillgänglig på nätterna
Accepterar sista minuten-barnpassning

Uppgifter som Emma kan hjälpa med

Städning
Barnpassning av barn mellan 2-6 år
Barnpassning av barn över 6 år
Djurpassning

0 referenser från föräldrar

Professionell erfarenhet: 1 års erfarenhet

  • Information saknas

Mer om Emma

ska studera vidare på folköhögskoa först 1 år författalinje sen teater på turné intressen är många djur fotografering fridycking skata skriva rita simma mm

Plats

Approximative location.