Loading...

Jennifer B., barnvakt på heltid i Nynäshamn

 • 18 år gammal, Minst tio års erfarenhet

 • Enstaka barnpassningar
 • Hämtning från (för)skolan
 • Barnpassning på heltid
 • Språk:
  Svenska (Modersmål) , Engelska (Flytande)
 • Nationalitet
  Svensk
 • Erfarenhet:
  Minst tio års erfarenhet
 • Körkort Nej
  Första hjälpen-certifikat Nej
 • Tillgång till fordon Nej
  Egna barn Nej

Jennifers tjänster

MEDDELANDE PÅ ENGELSKA

BARNVAKT, HÄMTNING/LÄMNING M.M

Hej!
Om du behöver hjälp med ditt barn eller flera av din barn så hjälper jag gärna till. Jag har själv tre småsyskon och har därför erfarenheter kring barn upp till 14 år. Jag är även mycket kunnig i barn med funktionsnedsättningar, autism samt adhd/add. I övrigt är jag en pigg och glad ungdom som älskar att hitta på aktiviteter tillsammans med andra barn. Jag har tålamod och håller alltid huvudet på skaft. Jag ser gärna till att ditt/dina barn får det som de behöver medan du är borta. För säkerhetsskull träffar jag gärna dig tillsammans med ditt/dina barn så att vi kan lära känna varandra och så att du som vårdnadshavare kan känna dig 110% säker.

Hoppas att jag kan hjälpa dig!

Tillgänglighet Jennifer

Tillgänglig för barnpassning under skollov
Tillgänglig på nätterna
Accepterar sista minuten-barnpassning

Uppgifter som Jennifer kan hjälpa med

Barnpassning av funktionshindrade barn
Barnpassning av sjuka barn
Manuella aktiviteter
Kurser
Jag har husdjur

0 referenser från föräldrar

Professionell erfarenhet: Minst tio års erfarenhet

 • Från och med 02-2011 Till dag

  * Passning utav ett barn född 13 med autism och intellektuell funktionsnedsättning. (AKK som daglig användning). * Passning av två andra barn födda 04 och 05 varav den ena har en lindrig funktionsnedsättning. * Lämna och hämta barn från dagisverksamhet och skola. * Planera aktiviteter, samt lekar. * Hjälpa till med kläder, packning, måltider och hygien (bad, dusch, tandborstning, mm).

Mer om Jennifer

Jag har grundskoleutbildning och läser just nu samhällsvetenskapsprogrammet på gymnasiet. Jag har i hela mitt liv varit en klok och lättlärd människa som länge har passat både djur och barn. Jag är full med energi och glädje som jag delar med mig till dem omkring mig. Jag är också lyhörd och ser till att andras behov blir uppfyllda. Jag har ett sinne för djur och tycker om att träna och hitta på aktiviteter. Jag är fysiskt stark och har varit aktiv i både cheerleading och dans i många år. Jag är godhjärtad, smart, lyhörd, trevlig, social, iderik och motiveras av att se andra lyckas. Jag älskar helt enkelt att hjälpa både djur och människor och allt annat som lever. Min största dröm är att starta en organisation som hjälper hemlösa djur samt människor som lever i kris.

Plats

Approximative location.