Loading...

Amanda A., barnvakt i Katrineholm

  • 20 år gammal, 1 års erfarenhet

  • 80.00kr/timme
  • Enstaka barnpassningar
  • Hämtning från (för)skolan
  • Barnpassning på heltid
MEDDELANDE PÅ ENGELSKA

Barnpassning

Hej. Vi är 2 tjejer på 20 och 22 år. Vi heter Amanda och Anna. Vi bor i Katrineholm och Flen och det där emellan vi kan passa dina barn :). Amanda har smått erfarenhet som barnvakt då hon var barnvakt åt en familj 2 gånger i veckan när hon var 16-17 år samt smått ibland vid 18 års åldern. Anna är uppvuxen med att ta hand om barn och har väldigt mycket erfarenhet.
Vi är mest erfarna med barn mellan 0-4 år. Jag passar på att skriva det så att ni vet :). Vi älskar barn! Vi tar hand om barnen med respekt och att se till att barnen känner sig bekväma i vårat sällskap. Vi älskar hitta på saker och älskar promenader.
Vi ser väldigt fram emot att hjälpa er.

Tillgänglighet Amanda

Tillgänglig för barnpassning under skollov
Accepterar sista minuten-barnpassning

Uppgifter som Amanda kan hjälpa med

Matlagning
Städning
Barnpassning av bebisar under 6 månader
6 månader- 2 år gamla barn
Djurpassning

0 referenser från föräldrar

Professionell erfarenhet: 1 års erfarenhet

  • Information saknas

Mer om Amanda

Amanda går just nu handels distans och Anna går en utbildning för att plugga upp betyg i en folkhögskola. Intressena för oss båda är att vara ute, ta hand om djur och barn, vi städar mycket vi sjunger mycket och umgås. Amanda jobbade smått tidigare vid 16- 18 års åldern som hundpassning, barnvakt och Städare hemma hos privatpersoner. Anna är uppvuxen med att ta hand om barn och hundar och hon älskar att hjälpa hålla hemmet rent.

Plats

Approximative location.